Produkt vald för dig visa alla
Toppannons
Pris på begäran
Toppannons
Pris på begäran
Toppannons
Pris på begäran
väntar

Begagnade bagerimaskiner

I kategorin bagerimaskiner kan återförsäljare och slutanvändare hitta och erbjuda högkvalitativa, begagnade bagerimaskiner för alla användningsområden. Upptäck varför begagnade bagerimaskiner representerar ett hållbart alternativ till nya maskiner och lär känna de olika tillverkarna och användningsområdena.

Begagnade bagerimaskiner - ett hållbart alternativ

Att köpa begagnade bagerimaskiner är ett utmärkt sätt att spara resurser samtidigt som man drar nytta av hög kvalitet och prestanda. Jämfört med nya maskiner är begagnad utrustning ofta billigare och har redan sett en del av sin miljöpåverkan. Genom att underhålla och återanvända bagerimaskiner gör du ett värdefullt bidrag till den cirkulära ekonomin och slipper onödigt slöseri.

Tillverkare av bagerimaskiner

På Machinengo erbjuder vi dig ett brett utbud av begagnade bagerimaskiner från kända tillverkare som:

 • Winkler
 • rondo
 • JAC
 • Kemper
 • MIWE
 • Diosna
 • Fritsch
 • W&P
 • Fortuna

Dessa tillverkare är kända för sina högkvalitativa produkter och hållbarhet. Hos Machinengo hittar du både renoverade och välskötta begagnade maskiner från dessa märken.

Tillämpningsområde för bagerimaskiner

Vår plattform erbjuder bagerimaskiner för en mängd olika applikationer, såsom:

 • Degbearbetning: knådningsmaskiner, degavdelare, degavrundare, degark
 • Bakning: Ugnar, tunnelugnar, däcksugnar, kombiångugnar
 • Kylning: kylar, frysar, kylaggregat
 • Förpackning: förpackningsmaskiner, etiketteringsmaskiner, kapslingsmaskiner
 • Dekoration: chokladbeläggningsmaskiner, injektionsmaskiner

Oavsett om du driver en liten hantverksverksamhet eller ett stort industribageri – hos Machinengo hittar du rätt maskiner för dina behov.

Hållbarhet för begagnade bagerimaskiner

Begagnade bagerimaskiner bidrar till hållbarhet genom att förlänga maskinernas livscykel och minska produktionens miljöpåverkan. De minskar också energiförbrukningen eftersom de ofta redan är mer energieffektiva än äldre modeller. På Machinengo värdesätter vi transparens och förser dig med all information du behöver för att fatta välgrundade beslut.

Slutsats

Begagnade bagerimaskiner är ett hållbart, kostnadseffektivt alternativ för alla som vill driva sin verksamhet på ett miljövänligt sätt samtidigt som de drar nytta av högkvalitativ utrustning. På Machinengo erbjuder vi dig ett brett utbud av enheter från olika tillverkare och användningsområden, så att du kan hitta rätt maskiner för dina individuella behov.

Bagerimaskiner på Machinengo

Machinengo är din one-stop-shop för att köpa och sälja begagnade bagerimaskiner. Vi erbjuder en användarvänlig plattform där återförsäljare och slutanvändare enkelt och effektivt kan lista och köpa sina maskiner. Vår kundtjänst finns alltid tillgänglig för att hjälpa dig med eventuella frågor eller problem.

På Machinengo värdesätter vi kvalitet, transparens och hållbarhet. Det är därför återförsäljarna på Machinengo erbjuder dig begagnade bagerimaskinersom är vettiga både ekologiskt och ekonomiskt. Upptäck vårt omfattande sortiment nu och dra nytta av fördelarna med begagnade bagerimaskiner.

För köpare

Förfrågningar till återförsäljarna om de maskiner som erbjuds är möjliga utan registrering. Lita på hållbarhet och kvalitet när du köper bagerimaskiner – lita på begagnade bagerimaskiner!

För återförsäljare

Registrera dig på Machinengo idag för att erbjuda dina begagnade bagerimaskiner och upptäck de många möjligheter som vår plattform erbjuder dig.

Ett sådant filter

Ett sådant filter

Allmänt

Von
Bis

Områdesökning