Produkt vald för dig visa alla
väntar

Begagnade rundare och långrullar

Begagnade degrundare och långrullar används i bagerier för att bearbeta deg. I kategorin degrundare och långrullar hittar du även till exempel begagnade kringelsträngsmaskiner, begagnade baguette långrullar och begagnade konrundare. Med vissa maskiner är kombinerad cirkulär och långformning möjlig med bara en maskin.

Bli proffs hos oss begagnade degrundare och långrullarsom erbjuds, som är mycket pålitliga och kräver lite underhåll. På vår marknadsplats hittar du begagnade degrundare och långrullar från välkända märken som Kemper, Sinmag och Benier. De begagnade degrullarna och degrundarna kan också enkelt möta behoven hos professionella användare. De flesta av de begagnade degrullarna och degrullarna som vi erbjuder kan vanligtvis beställas och levereras direkt.

Har du hittat rätt begagnad degrundare eller långrulle kan du helt enkelt ta kontakt med säljaren. Om du inte är säker på vilken begagnad kavel eller rundare du behöver, låt oss veta. Med vår mångåriga erfarenhet hjälper vi dig gärna med alla frågor du kan ha om begagnade degrundare och långrullar.

Ett sådant filter

Ett sådant filter

Allmänt

Von
Bis

Områdesökning