Produkt vald för dig visa alla
väntar

Begagnade butiksugnar

I vår kategori Begagnade butiksugnar vi presenterar en rad ugnar perfekta för kommersiella användare som bagerier, restauranger, kaféer och alla typer av cateringföretag som letar efter högkvalitativa baklösningar.

En ugn i butik är ett viktigt verktyg i ett professionellt kök och en begagnad enhet kan vara ett ekonomiskt alternativ. Här hittar du ett brett utbud av begagnade bakugnar i butik i olika storlekar och utföranden för att möta dina specifika behov.

Oavsett om du letar efter en ångugn, en varmluftsugn eller en kombiångare, hittar du modeller från alla de ledande märkena i denna kategori.

Vi vet att varje företag har sina egna krav. Det är därför vi erbjuder begagnade bakugnar i butik med olika kapacitet – från apparater som är perfekt lämpade för mindre operationer till större modeller som möter de höga kraven på ett fullt utnyttjat produktionskök.

Varje begagnad butiksugn på vår plattform kommer med en detaljerad beskrivning och bilder, så att du känner till enhetens exakta specifikationer och skick. Vårt mål är att hjälpa dig att hitta den perfekta ugnen för ditt företag.

Ta reda på mer om våra begagnade ugnar i butik, jämför alternativ och hitta den perfekta lösningen för dina kulinariska behov. Med ett brett utbud att välja mellan kommer du garanterat att hitta en ugn som kommer att öka produktiviteten i ditt kök samtidigt som den är lätt för din budget.
Ett sådant filter

Ett sådant filter

Allmänt

Von
Bis

Områdesökning