Euro tillbaka

Köp och försäljning av begagnade bagerimaskiner Euro – Back

företag:
Euro tillbaka
adress:

Teltower Str.12
33719 Bielefeld, Tyskland

telefon:
052130589129
Webb:
https://www.euro-back.com
Öppettider:
Måndag:
8: 00 17 till: 00 pm
tisdag:
8: 00 17 till: 00 pm
Onsdag:
8: 00 17 till: 00 pm
Torsdag:
8: 00 17 till: 00 pm
Fredag:
8: 00 17 till: 00 pm
Lördag:
Söndag +:
kategorier:
Bagerimaskinhandlare

Beskrivning:

Företaget Euro-Back har handlat med begagnade bagerimaskiner och ugnar i flera år.
Företaget är nu inne på sin andra generation och har alltid haft fler maskiner i sitt sortiment, såsom förpackningsmaskiner, industrisystem och konditorier, knådningsmaskiner, brödskärare, fyllnings- och doseringsanordningar, inkorsningsmaskiner, brödsystem av alla de slag.

Tack vare vår många års erfarenhet av handel med begagnade bagerimaskiner ser vi våra kunder över hela världen och har framgångsrikt sålt och exporterat våra maskiner till mer än 40 länder. Våra kunder har möjlighet att besöka oss. Besök vår 2000 kvadratmeter stora hall och få en uppfattning om vårt stora utbud och variation. Vi har alltid ett stort utbud av bagerimaskiner till hands.

Maskinerna finns i kontrollerat/rengjorda skick eller, på kundens begäran, i totalrenoverat och nymålat skick. Vi har redan sett över några spiralknådare, lyftknådare, degdelnings- och avrundningsmaskiner, rullpressar, rullsystem, huvudmaskiner eller till och med lyftknådare och finns i lager både i butik och till försäljning. Även de populära Rheon-maskinerna finns också hos oss.

Vår flerspråkiga personal är glad över varje kund som vi kan informera och introducera till våra begagnade bakmaskiner, ugnar och andra maskiner som används i bagerier.

Bästa erbjudandena från Euro-Back

Laddar ... Vänta.
Det finns inga kommentarer än.
Butik: Euro-Back
Euro tillbaka
sista aktiviteten:
13.12.2023
Online-status:
offline
Rekommendera vår webbplats

Besök också våra sociala mediesidor