Inköp av dina överskottsbagerimaskiner

Vårt företag, baserat i Bielefeld, har en rymlig utställningshall där vi presenterar ett stort utbud av begagnade bagerimaskiner på en yta av 5000 kvadratmeter.

Inköp av dina överskottsbagerimaskiner

 

Planerar du att avveckla ett bageri och vill sälja dina gamla maskiner? Då är Multiback Bakery Technology din kompetenta partner. Multiback Bäckereitechnik är specialiserad på att köpa och sälja begagnade bagerimaskiner. Tack vare vår mångåriga branschkunskap kan vi realistiskt väga upp värdet på dina maskiner och erbjuda dig ett rimligt pris för dina begagnade maskiner.

 

Ta reda på mer om våra tjänster nu eller få en kostnadsuppskattning för din bageriutrustning direkt. Vi demonterar och transporterar också gärna din utrustning – låt oss ge dig råd utan förpliktelser.

 

Likvidation av verksamhet: Vi köper dina ugnar och maskiner

 

Om ett företag ska likvideras är återförsäljningen av maskinerna bara en av många uppgifter som ska slutföras. Multiback bagerimaskinerna hjälper dig gärna med detta. Som specialist på begagnade bagerimaskiner kan vi ta över både enskilda enheter och komplett bageriutrustning. Vi sätter dig också gärna ett rimligt pris för specialmaskiner.

 

Vårt företag, baserat i Bielefeld, har en rymlig utställningshall där vi presenterar ett stort utbud av begagnade bagerimaskiner på en yta av 5000 kvadratmeter. Vårt anslutna showroom är den första kontaktpunkten för bagare från hela Tyskland som letar efter begagnad utrustning för sin verksamhet. Vi köper även gärna dina gamla maskiner. Från ugn till mjölsilor, degberedningsanordningar till kompletta produktionslinjer, vi accepterar nästan varje enhet i delbyte.

 

Inköp och borttagning till rimliga priser


Som branschexperter vet vi exakt hur mycket dina gamla maskiner är värda. Oavsett om enheterna är nästan nya eller i genomsnittligt bruksskick: vi tar gärna dina system i utbyte. Gamla maskiner förbereds, kontrolleras och rengörs vanligtvis av oss innan vi erbjuder dem till våra kunder som begagnade bagerimaskiner. Oavsett om det är delvis renoverat eller helt renoverat: kommersiella bagerier av alla storlekar hittar rätt utrustning i vårt sortiment.

 

Behöver du hjälp med demontering och borttagning av dina system? Även här finns Multiback Bäckereitechnik vid din sida som en kompetent tjänsteleverantör. Våra erfarna montörer tar gärna på sig eventuella kommande uppgifter och följer alltid dina operativa rutiner. Vi vet trots allt exakt hur mycket planering som ligger bakom en företagslikvidation. Våra proffs följer med din verksamhetsavveckling och tar över den kompletta nedmonteringen och bortforslingen, så att du i lugn och ro kan sköta den pågående verksamheten.

 

Ta reda på nu och sälj begagnade bagerimaskiner Bagerilikvidation


Oavsett om det är ett mindre hantverksföretag, bagerikedja eller industribageri: vi är din kontakt om du letar efter en köpare till begagnade bagerimaskiner. Från degblandaren till hela produktionslinjen tar vi gamla maskiner av alla typer och storlekar i delbyte. Om du letar efter ny företagsutrustning hittar du säkert det du söker i vårt välsorterade showroom i Bielefeld.

 

Kontakta oss nu för att begära ett icke bindande erbjudande på din begagnade utrustning. Du kan sälja dina gamla begagnade bagerimaskiner till en specialiserad återförsäljare till bra priser och överlåta demonteringen till våra erfarna mekaniker. Så ingenting står i vägen för en smidig operativ lösning.

multiback

Relaterade inlägg

Laddar ... Vänta.

Aktuella annonser från vår marknadsplats

Laddar ... Vänta.
Kategorivalg